Poszthiány? - Scared Blog

Facebook

Info

Frissítve minden hétköznap.

Kommentek

Címkék

18 minusz (17) 18 plusz (3) ajánló (6) amerika (2) belföld (1) cica (2) elmebeteg (6) emberek (11) film (1) gépház (2) hír (3) japán (4) komoly (7) külföld (8) lol (7) olvasmány (6) reklám (6) scared (4) vicces (7) videó (14) wtf (8) zene (4) Címkefelhő

Archívum

Poszthiány?

2012.05.15. 17:00 | ScaredBlog | Szólj hozzá!

Címkék: gépház hír olvasmány scared

Az blog átlagos posztjainak száma technikai okok miatt kritikusan lecsökkent a béka segge alá (ez 0 és 0,5 közötti érték). Ezért sajnos a napi látogatók száma is 57-ről 2 és 6 közé esett, szóval nem tudom kinek írom ezeket a sorokat, de ha van akár 1 ember is aki elolvassa, nekem már megéri a magyarázkodás. A blognak három szerkesztője van, ezek közül az egyiknek tönkrement a számítógépe, szóval rá egy darabig nem számíthatunk. Egy másik szerkesztő felszívódott, sajnos róla egy ideje semmit nem hallottam - a legjobbakat kívánom. Jómagam pedig egy kis időre leálltam a blogolással, mert az iskolai dolgokra kellett koncentrálnom, de mostantól megpróbálom tartani egyedül a frontot, napi 1-2 poszttal. Esetleg 3-mal. Remélem a látogatók többségét sikerül majd visszanyerni, mert ha a statisztika nem mutat emelkedést, akkor rövid időn belül le kell állítanom a blogot.

A bejegyzés trackback címe:

https://scared.blog.hu/api/trackback/id/tr764514707

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása