~First Attraction~ - Scared Blog

Facebook

Info

Frissítve minden hétköznap.

Kommentek

Címkék

18 minusz (17) 18 plusz (3) ajánló (6) amerika (2) belföld (1) cica (2) elmebeteg (6) emberek (11) film (1) gépház (2) hír (3) japán (4) komoly (7) külföld (8) lol (7) olvasmány (6) reklám (6) scared (4) vicces (7) videó (14) wtf (8) zene (4) Címkefelhő

Archívum

~First Attraction~

2012.05.03. 20:00 | KatzeFührer | 2 komment

Címkék: komoly olvasmány 18 minusz

Ebben a lehetetlen időben az embernek gyakorlatilag élni sincs kedve. Kimegyek, esküszöm elporladok. Tavasszal ilyen idő....ez túllépi a pofátlanság határait.
Persze vehetjük a jólismert idézetet a Hollóból. "Nem eshet örökké..." Ebből egyértelműen következik, hogy lesz még emberi idő, és nem csak éjjel tudok megmaradni kinn. Ilyenkor lenne jó valami északi országban lakni. :)

Persze jó is lenne, ha ez lenne kicsiny országunk legnagyobb problémája, hogy az égiek kicsit túlfűtötték a kazánt, és szakad rólunk a víz...vannak itt nagyobb bajok is.
Ugye tervezik a nagyokosok a tranzakciós adót. Ez önmagában a pofátlanság legteteje, de ha levezetem, mi vele a legnagyobb baj, megértitek, miért tépem a hajam.
Hónap végén megkapod a fizetést a kártyádra, ebből eleve már levontak mindenféle indokkal, így alapból kevesebbet kapsz. Utána befizeted a számlákat, természetesen neten, jön a t. adó. Elmész a Tacskóba, bevásárolsz, megint lehúznak, sőt, akkor még jön a chipsadó is. Feltöltöd a mobilod, megint. Utána kiveszel egy kis készpénzt, hogy oda tudd adni a kölöknek kajapénznek, megint lehúznak. Szépek vagyunk, mondhatom.
Természetes erre is van megoldás. Külföldi bankszámla, naná! Abba semmilyen jogon nem nyúlhatnak bele, mer milyen jogon is??? Problem...? :D  *trollface* Ennyiiii ^^

Köszöntem a figyelmet, viszont válltáska! :3

A bejegyzés trackback címe:

https://scared.blog.hu/api/trackback/id/tr254486856

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

markov 2012.05.09. 17:45:15

És az a sarc, amit átváltáskor vetnek ki rád? Meg majd pont külföldi bankba fogok rohangálni, hát persze! :D
süti beállítások módosítása