Szabadtéri sportok - Scared Blog

Facebook

Info

Frissítve minden hétköznap.

Kommentek

Címkék

18 minusz (17) 18 plusz (3) ajánló (6) amerika (2) belföld (1) cica (2) elmebeteg (6) emberek (11) film (1) gépház (2) hír (3) japán (4) komoly (7) külföld (8) lol (7) olvasmány (6) reklám (6) scared (4) vicces (7) videó (14) wtf (8) zene (4) Címkefelhő

Archívum

Szabadtéri sportok

2012.05.08. 15:00 | ScaredBlog | Szólj hozzá!

Címkék: ajánló reklám videó külföld lol emberek vicces elmebeteg scared 18 minusz

 Közeledik a nyár, neked pedig még nincs ötleted, hogy mit csinálnál ebben a rengeteg szabadidőben? A pótvizsgára készülés mellett még biztos van időd lemenni a strandra a pinákhoz, lemenni egy szórakozóhelyre a pinákhoz, lemenni a parkba a pinákhoz, vagy sportolni valamit! Remi Gaillard is az utolsó lehetőséget választotta, és most tőle ajánlanék néhány szabadtéri sportot.

Biztosan mindenki ismeri a 75-ös születésű, Francia származású hivatásos trollt, aki viszont mégse ismerné, az most belátást kaphat az életébe. Van egy ember, aki azért kapja mindennapi kenyerét, mert másokat szivat. Szerintem ez zseniális! - nem ez lesz az utolsó poszt, amiben ő a főszereplő.

A bejegyzés trackback címe:

https://scared.blog.hu/api/trackback/id/tr724491212

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása