Filmajánló - Scared Blog

Facebook

Info

Frissítve minden hétköznap.

Kommentek

Címkék

18 minusz (17) 18 plusz (3) ajánló (6) amerika (2) belföld (1) cica (2) elmebeteg (6) emberek (11) film (1) gépház (2) hír (3) japán (4) komoly (7) külföld (8) lol (7) olvasmány (6) reklám (6) scared (4) vicces (7) videó (14) wtf (8) zene (4) Címkefelhő

Archívum

Filmajánló

2012.05.07. 15:00 | ScaredBlog | Szólj hozzá!

Címkék: ajánló reklám film videó komoly külföld lol emberek vicces elmebeteg wtf 18 minusz

Első sorban szeretném, hogy mindenki zárja ki egy percre a külvilágot. A bűnt, a gyilkolást, a rablást, szlovákiát, tehát mindent, ami rossz, és összpontosítsunk a világ legjobb filmjének rövid leírására!

IGEN! Rátaláltam a történelem LEGJOBB filmjére!Ez nem csalás, ez nem átverés, komolyan elkészítették a mindenkinek teljesen megfelelő kibbbbbaszottfasza filmet!!

A címe: Indian Robot - The Terminator Matrix Hibrid

Van egy menő tudós, Dr. Vasi, aki saját önarcképére készít egy nagyonkirály robotot, és elnevezi Chittinek! Chitti intelligenciáját valami fasz tudományos kar minimálisra csökkentette, elvette az összes érzelmét csórinak. Se dühös, se boldog, satöbbi... Na de várjál! Ekkor mi történik? Mi történik bazmeg?! Belecsap egy villám!! És érzelmei lesznek!!! Ekkor szeret bele alkotója nőjébe, Sanába, akit megakar szerezni. Na de elég is az olvasásból, nesztek egy kis részlet a filmből:

A bejegyzés trackback címe:

https://scared.blog.hu/api/trackback/id/tr584487104

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása