Első poszt - Scared Blog

Facebook

Info

Frissítve minden hétköznap.

Kommentek

Címkék

18 minusz (17) 18 plusz (3) ajánló (6) amerika (2) belföld (1) cica (2) elmebeteg (6) emberek (11) film (1) gépház (2) hír (3) japán (4) komoly (7) külföld (8) lol (7) olvasmány (6) reklám (6) scared (4) vicces (7) videó (14) wtf (8) zene (4) Címkefelhő

Archívum

Első poszt

2012.05.03. 06:00 | ScaredBlog | Szólj hozzá!

Címkék: gépház reklám hír olvasmány scared 18 minusz

Üdv emberek!

Új blog a neten? Nanemáááá - Bizonyára ez a gondolatod a Scared Blog hallatán, de kérlek, adj nekünk egy esélyt! Hidd el, én is okádok a temérdek mennyiségű blogtól, ami napjainkban szó szerint tolja magát a képünkbe, mert ezt nevezik marketingnek. Gondolom ti sem értetek egyet a mai divatblogokkal, ahol minden poszt egy másik blogról származik. Az úgynevezett klónblogoktól én speciel a falra mászok, főleg ha még Facebookon sincs nyugtom tőlük. Természetesen vannak normális blogok is, de ezek igazi ritkaságnak számítanak. Mi is egy ilyen blogot szeretnénk létrehozni.

Néhány mondat a blogról:

  • A blognak azért Scared Blog a neve, mert minden más foglalt volt. Felnevettem, amikor csak úgy leütöttem néhány billentyűt, és a kis piros X-szel a főblog kiakarja szúrni a szemem, mert még az is foglalt volt. Ráadásul a Scared Blog egy lendületes név, és nem kötődik semmilyen konkrét témához. - Na jó, talán a horrorhoz, félelemhez, de nem érdekel.
  • A jelenlegi szerkesztőknek több éves blogolási tapasztalatuk van, és természetesen választékos szókincsük - ezekkel a feltételekkel szerkesztőket keresünk az alábbi e-mail címen:
  • A blog nem szól semmilyen konkrét dologról, ezért minden helyet kap benne (A Real Madrid vereségsorozatától a pénteki berúgásokon át egészen az orosz rap nagyjaiig.)

Ha folyamatosan nézitek a blogot, akkor kommenteljetek! Ez azért fontos, hogy tudjuk, blogunknak van közönsége, és nem csak magunknak írjuk a posztokat. Ellenkező esetben sajnos rövid időn belül meg fog szűnni a blog.

A bejegyzés trackback címe:

https://scared.blog.hu/api/trackback/id/tr634469796

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása